Ga naar inhoud
MAP

Opfriesen | Kom opladen in Zuidoost Friesland

Opfriesenactiviteiten

Opfriesenactiviteiten

Bekijk het opfries aanbod voor Zuidoost Friesland.

Bekijk het aanbod

Op ontdekkingstocht

Op ontdekkingstocht

Laat ons je verleiden om er een dag - misschien zelfs een week - op uit te gaan in Zuidoost Friesland. De takken van onze verhalenbomen leiden je door het hele gebied.

Ontdek meer

Overnachten

Overnachten

Het Andere Friesland biedt luxe hotels, sfeervolle natuurhuisjes, grote en kleine campings en prachtige groepsaccommodaties.

Bekijk het aanbod

De R zit weer in de maand. De korte dagen, verpletterende regenbuien, donkere luchten en gure windvlagen. En dan moet het hoofdgerecht nog komen: de winterblues.  

Weet je waar jij aan toe bent? Even lekker opfriesen. Of je nu gaat wandelen, wapperen of badderen, iedereen kan het. Het enige wat je nodig hebt is de behoefte om je kop leeg te maken en je neus in de wind te steken. Opfriesen, dat is opladen Friesland Style.

Het Andere Friesland belooft jou uitgestrekte zandvlaktes, mysterieuze bossen en de allerleukste buitenactiviteiten. Even een weekend weg van het drukke leven of met het gezin op vakantie? Vind rust, ruimte en natuur in Zuidoost Friesland!

Op·fries·en: ~ww | m/v:

DAT IS OPLADEN, ZOALS DAT ALLEEN IN FRIESLAND KAN

Waar komt het opfriesen vandaan?

Opfriesen is een nieuw woord voor een eeuwenoud begrip. Laten we eerlijk zijn, het is vooral in de winter goed om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Lees hier het oerverhaal van de Friezen, uiteraard met een knipoog geschreven, en ontdek waarom Friesland dé plek is om op te friesen.

Lees het oerverhaal

Opfriesen - in Zuidoost Friesland

Kanoën, suppen, fietsen, klimmen en klauteren, het kan het hele jaar door. Laat de adrenaline door je lijf gieren of geniet er rustig op los, het gaat erom dat je je batterij oplaadt en geniet van jouw opfriesmoment.