Ga naar inhoud
MAP

Camping en Bootverhuur Natuurlijk de Veenhoop

De Veenhoop

Een fijne camping gelegen tussen natuurgebieden en Friese wateren, met bootverhuur een eigen haven. Een camping voor liefhebbers van water en natuur, de ideale plek om lekker tot rust te komen. Je wordt gastvrij ontvangen in een familiare sfeer!

Natuurlijk de Veenhoop is de ideale plek om lekker tot rust te komen. Een mooie uitvalsbasis om van de omgeving en de natuur te genieten. Ons familiebedrijf Zeilschool De Veenhoop is al ruim 50 een begrip in De Veenhoop. In de zomer komen hier 9 weken elke week nieuwe cursisten om de fijne kneepjes van het zeilen te leren. Na het zeilseizoen gebruiken we onze boerderij als groepsaccommodatie.

In 2020  is ons bedrijf uitgebreid met de naast gelegen camping en een deel van de jachthaven. Onze camping heeft 65 kampeerplekken voor zowel tent, caravan als camper. Daarnaast hebben we nog 8 chalets van 4 t/m 6 personen en 3 glampingtenten.

In de omgeving bevinden zich mooie wandel-, fiets- en vaarroutes, prachtige natuurgebieden zoals het Nationaal park de Alde Feanen en zijn er diverse leuke (watersport) dorpjes te bezoeken. 

Het is tevens mogelijk om een kano, sloep, zeilboot of fiets te huren.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping en Bootverhuur Natuurlijk de Veenhoop

Eijzingapaed 5
9215VV De Veenhoop
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten