Ga naar inhoud
MAP

Voor ondernemers

Reviewcampagne 2022

In 2022 gaan we door met reviews vergaren!

Na de succesvolle eerste editie van de reviewcampagne gaan we in 2022 verder met het vergaren van meer en betere reviews! 

In de eerste editie van de reviewcampagne in 2021 hebben veel ondernemers waardevolle feedback ontvangen van hun gasten via de verschillende reviewkanalen. Ook wij als Stichting Toerisme Regiomarketing Zuidoost Friesland hebben bijgeleerd gedurende de campagne. In 2022 is het dus tijd om verder te gaan waar we gebleven waren en onze kennis en ervaringen opnieuw in te zetten om zoveel mogelijk positieve reviews te verzamelen!

Dit keer doen we het niet alleen. In heel Friesland kunnen toeristische en recreatieve ondernemers en organisaties deelnemen aan de nieuwe reviewcampagne. Deze keer werken we samen met andere regio's en Merk Fryslân. Want samen staan we sterk!

Lees meer en meld je aan!

Geef je nu op voor deze workshop!

Workshop filmen met je smartphone op 15 maart 2022

Het inzetten van video's voor je website of social media is een vaardigheid die tegenwoordig veel gebruikt wordt. Je kunt dit makkelijk zelf doen met een smartphone (recent model Iphone of Android niet ouder dan 3,5 jaar) en ook het monteren van deze video is mogelijk via (gratis) apps op je telefoon. Via deze workshop leer je hoe je kunt filmen en monteren met je mobiel. De cursus wordt gegeven door Geertje Algera. Zie: https://geertjealgeramedia.nl

Let op: graag voor 1 maart aanmelden en vol is vol… 

Eigen bijdrage bedraagt €39,50

Locatie: wordt nog bekend gemaakt

Voor wie is deze workshop? 

Iedereen met een smartphone (liefst niet ouder dan drie jaar oud) kan filmen! Geertje Algera geeft trainingen aan mensen die praktisch zijn opgeleid, maar ook aan BN’ers en directeuren. Iedereen heeft video tegenwoordig nodig om te communiceren met collega’s en klanten. Iedereen met een een open instelling, die een beetje kan “omdenken” en praktisch ingesteld is kan meedoen. De training is interactief en we gaan oefenen met het filmen en monteren. We kijken video’s terug, en zien dus direct wat goed gaat en wat beter kan. Je kunt eventueel een product of voorwerp meenemen naar de trainingslocatie, zodat je gelijk hierover een video kunt maken. 

Meld je nu aan!

Reviewcampagne 2021

Als de wereld straks weer open gaat, zijn wij er klaar voor!

Webinars - - online ondernemersbijeenkomsten -

Workshops zakelijke markt - - speciaal voor ondernemers dit najaar -

Sfeervolle bestemming bij uitstek

Gelukkig, het is toch nog een mooi toeristisch seizoen geworden. Nu willen we gaan werken aan seizoensverlenging in Zuidoost Friesland: het is immers de perfecte regio voor een uitje of weekendje in het najaar of winter.

 Zorg dat je online vermelding er tiptop uitziet!

 

Workshops seizoensverlenging - - speciaal voor ondernemers deze winter -

Webinars van onze partners - - voor ondernemers in de vrijetijdssector -

 • Inspiratiekaart

  Per 21 april 2021 is de nieuwe inspiratiekaart Het Andere Friesland beschikbaar! Op deze inspiratiekaart worden gerichte tips gegeven aan vijf verschillende doelgroepen en worden zij doorverwezen naar zuidoostfriesland.nl. De inspiratiekaart is vanaf 20/21 april gratis af te halen bij VVV Drachten.

  Bekijk de inspiratiekaart hier!
  Inspiratiekaart
 • Persbericht archief

  Klik hier voor een overzicht van alle persberichten die Toerisme Regiomarketing Zuidoost Friesland verstuurde. 

  Klik hier
  Bloggersweekend fotografen Persbericht archief
 • Contactpersonen

  Ingrid Mascini is regioaanjager in Zuidoost Friesland. Margreet Dröge en Johanna Kommerie assisteren haar hierbij.

  Het bestuur bestaat uit Gerard Wolters (voorzitter), Rob Meppelink (penningmeester), Janneke Epema, Petra Boorsma en Engbert Siderius.

  Neem contact op!
  Golf overdekt Contactpersonen
 • Nieuwsbrief

  Regelmatig verstuurt Stichting Toerisme Regiomarketing Zuidoost Friesland nieuwsbrieven. Hierin nodigen we je ook uit voor bijeenkomsten met mensen uit de sector.

  Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief!

  Meld je aan!
  amerikaanse molen oudega Nieuwsbrief
 • Foldermateriaal

  Bij de VVV aan het Museumplein in Drachten ligt een voorraad foldermateriaal van Zuidoost Friesland. Hier kun je ook je eigen folders naar toe brengen. Maak een afspraak voor halen of brengen.

  Maak een afspraak met VVV Drachten
  Museumplein Foldermateriaal
 • Facebook groep

  Als ondernemer kun je je aanmelden bij de Facebook groep voor toeristisch ondernemers uit Zuidoost Friesland. Hier delen we regelmatig interessante informatie voor ondernemers. 

  Word ook lid!
  Facebook Facebook groep

Handige links

 

Stichting Toerisme Regiomarketing Zuidoost Friesland (TRZF)​
Secretariaat: Leeuwerikstraat 46, 9201 ST Drachten
KVK nummer: 56181531
Bankrekeningnummer: NL 56 RABO 0314 5160 18