Ga naar inhoud
MAP

Autopuzzeltochten door Zuidoost Friesland

In Het Andere Friesland zijn hele toffe autopuzzeltochten voor jou uitgezet!

Meestal een combinatie van een digitale en reallife beleving. Ontdek het landschap van Zuidoost Friesland op een wel heel bijzondere manier. Los onderweg puzzels en raadsels op. Je navigeert naar de meest mooie plekjes in Het Andere Friesland 

Er zijn verschillende routes te kiezen. Een autospeurtocht is ideaal in de wintermaanden en een goede manier om quality time met je familieleden door te brengen. 

Autopuzzeltocht door 2 provincies

Autopuzzeltocht door 2 provincies Geheim van de Bosbergtoren

Aan de hand van verschillende foto’s en vragen zoeken jullie je weg. Je komt langs de leukste plekjes als Oude Willem, Wapse, Wateren, Zorgvlied, Doldersum, Veenhuizen en door natuurgebied het Fochtelooërveen. Zo leer je de omgeving van Appelscha op een nieuwe manier kennen!

Deze tocht is al vanaf 2 personen te rijden. Start bij restaurant de Appelschase Hof, voor onderweg krijg je een lunchpakketje mee.

Kosten: € 7,50 per persoon

Friese Waterlinie autospeurtocht

Friese Waterlinie autospeurtocht Friese Waterlinie kanon

Wist je dat ook Friesland een historische waterlinie heeft? Met deze autospeurtocht beleef je een leuke middag uit en kom je op de mooiste plekken. De tocht start vanaf Lunia, waar je naast de nodige informatie ook een heerlijke lunch meekrijgt voor onderweg.

Kosten: € 17,50 per persoon

Bekijk een voorproefje op YouTube: AUTOSPEURTOCHT de Friese Waterlinie

Binnenkort nog een tocht!