Ga naar inhoud
MAP

Overnachten in Zuidoost Friesland

In Zuidoost Friesland kun je heerlijk overnachten. Het Andere Friesland biedt luxe hotels, sfeervolle natuurhuisjes, grote en kleine campings en prachtige groepsaccommodaties. Er is een groot aantal logeeradressen te vinden in alle soorten en maten. Laat je inspireren!

Zoek je hotel, bed en breakfast, camping of accommodatie in Zuidoost Friesland

Overnachten in Zuidoost Friesland op jouw manier

Verblijf op een bijzonder plekje

Heb je wel eens in een houten Finse Iglu-hut geslapen? Kleine kans want er is slechts één van in Nederland! Dit bijzondere plekje vind je op landgoed Villa Vredewoud in Oldeberkoop.

Het dorp Oldeberkoop is een prachtige uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Maar misschien blijf je wel het hele weekend in je tinyhouse; naast een heerlijk uitzicht en zacht beddengoed is er een houtgestookte privé sauna aanwezig. Breng wel een bezoek aan het koetshuis met de Falabella miniatuur paardjes.

Naar de website
Villa Vredewoud woodhouse Woodhouse Villa Vredewoud zadelkamer

We komen geregeld in Friesland en zijn echt fan van deze streek!

Uit gastenboek 't Stee fan Anne P. - Rottevalle

Logeren in luxe boutique hotel

Voor een chique boutique hotel hoef je niet ver te reizen! In Zuidoost Friesland vind je 't Gerecht aan het Gemeenteplein in het centrum van Heerenveen. De karaktervolle suites zijn gevestigd in het monumentale Grietenijhuis.

Het hotel biedt een complete luxe beleving met kingsize bedden en kussenmenu. Je hoeft je niet te vervelen in de kamers met dubbele regendouche én vrijstaand ligbad. Op de begane grond kun je je laven aan een high beer of high wine in het sfeervolle grandcafé of op het terras.

Lees meer
Suite 't Gerecht Boutiquehotel Terras 't Gerecht Boutiquehotel

Vakantiehuisjes en Bungalowparken

Hotels

B&B's

Campings en camperplaatsen