Ga naar inhoud
MAP

Groepsaccommodatie in Zuidoost Friesland

Zuidoost Friesland is dé bestemming voor groepen. Er is ruime keuze uit groepsaccommodaties. Grote huizen met meerdere slaapkamers en aparte badkamers voor als je naar luxe op zoek bent, maar ook gezellige kampeerboerderijen voor schoolkampen en sportverenigingen. Daarnaast zijn er in dit deel van Friesland veel groepsactiviteiten te vinden.  

Daar zit muziek in!

Wil je eens iets anders dan anders tijdens je familieuitje of vriendenweekend? Kom dan met je groep naar Wijnjewoude in Zuidoost Friesland. Daar bevindt zich groepsaccommodatie Haudmare, gevestigd in een karakteristiek oud schoolgebouw. Groepen tot en met 16 personen zijn welkom om hier te relaxen en te musiceren.

Je kunt hier jammen met de gastheer of een workshop djembée boeken. Er is een muzieklokaal met piano en een speciale repetiteruimte waar je met een aardig gezelschap kunt zingen of spelen.

Lees meer
Groepsaccommodatie Haudmare WIjnjewoude muziek Haudmare groepsaccommodatie buiten tuin Wijnjewoude

Leuke groepsuitjes in Zuidoost Friesland

Wat een genot; een mooie uitvalsbasis om een net zo mooie omgeving te verkennen!

Uit gastenboek Groepsaccommodatie Kloesewier - De Veenhoop

Back to school

Misschien moet je er niet aan denken... Maar het kan best leuk zijn: terug in de schoolbanken!

De oude basisschool van het dorpje De Veenhoop heeft bijna 100 jaar bestaan en is nu volledig omgebouwd tot hippe groepsaccommodatie voor 10 personen.

Het originele schoolbord, dat nog tot 2013 gebruikt is, doet nu dienst als gastenboek. Daarnaast kun je aan de slag met de telramen, je vergapen aan aap-noot-mies en kayaks huren om het natuurgebied De Alde Feanen rondom De Veenhoop te verkennen. 

Lees meer
Kloesewier groepsaccommodatie oude school Kloesewier groepsacco school

Wat zoek je

23 resultaten