Ga naar inhoud
MAP

Pinksterwandelquiz

Langelille

Terug van weggeweest, de Wetlands Outdoor Wandelquiz!! Stel een team samen en ga de strijd aan!

Geniet van de prachtige natuur in de Rottige Meente en test tegelijkertijd jullie kennis. Niet zo competitief ingesteld? Geen zorgen, het gaat niet om wandeltempo, dus jullie kunnen lekker genieten van de omgeving. Pak een picknick in, trek je wandelschoenen aan en ga op pad!

Kies zelf op welk moment in dit Pinksterweekend jullie gaan wandelquizen. Dit kan vanaf vrijdag 17 mei t/m maandag 20 mei. Hierna wordt bekend gemaakt welk team de meeste kennis heeft van zinnige en onzinnige zaken. De vragen in de quiz gaan alle kanten op: van kennis van de natuur en omgeving tot algemene kennis, van ludieke vragen tot een muzikale muziekronde waar jullie lekker bij mee kunnen zingen. De winnaar ontvangt eeuwige roem en een leuke prijs.

Jullie lopen de quiz met behulp van een app op je telefoon. Vind alle punten op de route zodat jullie alle vragen kunnen beantwoorden. Voor een optimale beleving adviseren we de teams niet te groot te maken zodat iedereen een aandeel heeft in de quiz. Richtlijn is 4 personen per team, iets meer of minder kan. Aanmelden kan per team, de kosten zijn ook per team.

Afstand: ongeveer 5 á 6 km (over graspaden, schelpenpaden en bruggetjes)

Wanneer:
17 t/m 20 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 12,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pinksterwandelquiz

Wetlands Outdoor
8484KK Langelille
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten