Ga naar inhoud
MAP

Zwerftocht langs de Tjonger

Donkerbroek

Hoe een beekdal er uit ziet? Dat weet je na een bezoek aan de Tsjongerdellen. Een prachtig natuurreservaat waar oude meanders doorheen slingeren, dichtbij Oldeberkoop. Ga mee op pad met onze natuurgids voor een prachtige natuurbeleving. De natuur biedt...

Hoe een beekdal er uit ziet? Dat weet je na een bezoek aan de Tsjongerdellen. Een prachtig natuurreservaat waar oude meanders doorheen slingeren, dichtbij Oldeberkoop. Ga mee op pad met onze natuurgids voor een prachtige natuurbeleving. De natuur biedt zoveel moois om te zien en wij vertellen jou hierover graag.

Meanders en zeldzame vogelsoorten Al wandelend door dit waterrijke gebied leren we onder begeleiding van onze enthousiaste gids meer over de oude meanders van de rivier Tsjonger (Kuunder in het Stellingwerfs) die weer in oude glorie zijn hersteld. Oftewel een prachtige zwerftocht door dit unieke stukje Friese natuur.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
12 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zwerftocht langs de Tjonger

Vaart Westzijde 17
8435 WC Donkerbroek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten