Ga naar inhoud
MAP

Elske DeWall - Live & Accoustic

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Cultureel Centrum De Skâns Gorredijk, Gorredijk

Stap binnen in de magische wereld van Elske DeWall, een Nederlandse zangeres met een ongeëvenaarde stem en charisma. Ze treedt in De Skâns op als trio, begeleid door haar getalenteerde zus Femke (uit Gorredijk!) en Peter Krako. Het belooft een avond vol muzikale verrassingen te worden!

Stap binnen in de magische wereld van Elske DeWall, een Nederlandse zangeres met een ongeëvenaarde stem en charisma. Elske staat bekend om haar prachtige nummers en unieke geluid en nu kunt u haar live ervaren! Maar dat is nog niet alles, want Elske treedt op als trio, begeleid door haar getalenteerde zus Femke (uit Gorredijk!) en Peter Krako. 

Tijdens deze show zullen Elske en haar bandleden u meenemen op een muzikale reis. Het repertoire van de show bestaat uit een mix van energieke covers en gloednieuw eigen materiaal. Uiteraard zal haar single ‘Crusade’, die werd bekroond tot Radio 2 TopSong, niet ontbreken.

Het belooft dus een avond vol muzikale verrassingen te worden! Mis deze kans niet om Elske DeWall in deze unieke setting te zien optreden! Laat u betoveren door haar muziek en geniet van een avond vol prachtige nummers en bijzondere momenten.

Wanneer:
t/m 13 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 22,50 (regulier)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Elske DeWall - Live & Accoustic
Cultureel Centrum De Skâns Gorredijk

Cultureel Centrum De Skâns Gorredijk
Loaijersstrjitte 2
8401DV Gorredijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten