Ga naar inhoud
MAP

Kunstmarkt Opsterland 2024

Lycklamapark, Beetsterzwaag

Op de jaarlijkse Kunstmarkt staan zo'n 35 kramen van regionale kunstenaars met sieraden, bijzondere tassen, schilderijen, fotografie, keramiek, glas-, textiel, metaal- en houtwerk. Ook beeldentuin en optredens.

Er doen circa 40 kunstenaars mee. De kunst is te koop en is zeer gevarieerd: sieraden, bijzondere tassen, schilderijen, fotografie, tekeningen, keramiek, glas-, textiel, metaal- en houtwerk.  Gratis toegang voor publiek. Info: www.cultbee.nl

Het Lycklamahûs (Rijksmonument) zelf is ook geopend voor het bezichtigen van het interieur . De Kunstmarkt valt samen met de landelijke Open Monumentendag, waardoor er die dag meer te beleven valt in Beetsterzwaag. Ook de Tropische Kas is dan de hele dag geopend.

Dit wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Opsterland en de Stichting Historisch Beetsterzwaag, die het gedeelte van de Open Monumentendag organiseert. Buiten, bij de hoofdingang aan de achterkant van het Lycklamahûs en in het park, zijn enkele muzikale optredens.

Deelnemende kunstenaars van de Kunstmarkt worden later bekend gemaakt.

Organisatie Kunstmarkt: Cultbee in samenwerking met de werkgroep “Kunst in Opsterland” en  de St. Kunstpromotie Beetsterzwaag en de St. Historisch Beetsterzwaag.

Datum en tijd: Zaterdag 14 sept 2024 – 11:00 uur tot 17:00 uur

Plaats: Beetsterzwaag, Lycklamapark, Hoofdstraat 80, 9244 CP Beetsterzwaag

Parkeren:           – gratis parkeren achter het Gemeentehuis, Hoofdstraat 82-94, in Beetsterzwaag.

Meer info: https://kunstinopsterland.nl/ en www.cultbee.nl en www.historischbeetsterzwaag.nl

Wanneer:
14 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kunstmarkt Opsterland 2024
Lycklamapark

Hoofdstraat 80
9244 BV Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten