Ga naar inhoud
MAP

Vakantie-Atelier: Workshop Glasverven

Museum Dr8888, Drachten

Heb jij een kind tussen de 6 en 12 jaar die barst van de creativiteit? Museum Dr8888 nodigt je van harte uit voor een spannende en unieke workshop glasverven! Tijdens deze workshop krijgen kinderen de kans om hun eigen design object te maken met glasverf.

Wat ga je doen?

  • Ontdek de magie van glasverven: Leer hoe je glas kunt omtoveren tot een prachtig kunstwerk met speciale glasverf.
  • Ontwerp je eigen meesterwerk: Kinderen krijgen alle vrijheid om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun eigen unieke creatie te ontwerpen.
  • Professionele begeleiding: Onze ervaren kunstenaars staan klaar om tips en tricks te delen, zodat ieder kind trots naar huis gaat met een zelfgemaakt meesterwerk.

Details

Datum: 27-7-2024
Tijd: 13.30-15.30
Leeftijd: 6-12 jaar
Kosten: €5 per kind, betalen aan de kassa.

De workshopleiders

Hetty Pultrum: ‘’Hetty Pultrum is sinds 2011 verbonden aan Museum Dr8888 als vrijwilliger bij educatie. Zo verzorgde ze, met veel enthousiasme, wekelijks de kinderateliers op de woensdagmiddag. Naast deze werkzaamheden schildert ze met veel passie. Ze vindt het fantastisch om haar kennis en kunde over te dragen aan kinderen en volwassenen.

Dieke Mulder: ‘’Dieke Mulder is een geboren en getogen Drachtster, en is als vrijwilliger verbonden aan het museum. Naast haar werk voor het museum schildert ze veel. Dit zijn veelal onderwerpen die nauw verbonden zijn aan de natuur. Vooral vogels zijn haar favoriet! Deze schilderijtjes zijn in de loop van de jaren meerdere keren geëxposeerd. Ze herinnert zich haar eerste expositie nog goed: haar eigen schilder en tekencollectie werd tentoongesteld in het kinderkabinet van Museum Dr8888. Nu, 20 jaar later, zet ze haar kennis in om nieuwe kinderateliers te geven!''

Aanmelden

Reserveer snel een plekje, want het aantal deelnemers is beperkt! Aanmelden kan via een e-mail naar: info@museumdrachten.nl.

Laat je kind ontdekken hoe leuk en spannend kunst kan zijn! We hopen jullie te zien bij deze creatieve workshop in Museum Dr8888.

Wanneer:
27 juli
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantie-Atelier: Workshop Glasverven
Museum Dr8888

Museumplein 2
9203 DD Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten