Ga naar inhoud
MAP

Dirty Sound Magnet

Poppodium Iduna, Drachten

Psychedelische rockshow uit Zwitserland

Verwacht het onverwachte en beleef een onvergetelijke rockshow met het Zwitserse Dirty Sound Magnet! Met een trackrecord van meer dan 500 shows in Europa, het Verenigd Koninkrijk en Mexico, de prijs voor 'Beste Zwitserse Rockband 2022', drie studioalbums en een meeslepend livealbum sinds 2017, is Dirty Sound Magnet een onstuitbare kracht in de rockwereld. Met hun betoverende muziek en dynamische liveoptredens winnen ze de harten van rockliefhebbers over de hele wereld.

Als tieners uit Fribourg verslonden Stavros Dzodzos (gitaar, zang), Marco Mottolini (bas, achtergrondzang) en Maxime Cosandey (drums, achtergrondzang) honderden albums terwijl ze intensief repeteerden. Hun passie groeide al snel uit tot een verslaving en volledige toewijding aan hun muziek. Jaren van experimenteren en oefenen leidde tot de unieke DSM-sound. Hun plan is altijd hetzelfde geweest: ‘Er is geen plan B’.

Het DNA van hun muziek leidt terug naar de 'Golden Age of Rock' (jaren ’60 & ‘70), maar in plaats van helden uit het verleden te kopiëren bewandelt Dirty Sound Magnet nieuwe muzikale wegen. Hun muziek wordt vergeleken met een mix van de energie en virtuositeit van Led Zeppelin, de rauwe energie van Iggy Pop en het mysterieuze van The Doors. Door moderne psych-invloeden toe te voegen - zoals Tame Impala en King Gizzard and the Lizard Wizard –  en alles te combineren met doordachte teksten die hedendaagse sociale onrust weerspiegelen, heeft Dirty Sound Magnet een unieke muzikale formule gecreëerd.

Dirty Sound Magnet blijft evolueren en hun meest recente album ‘Dreaming in Dystopia’, dat eind 2023 uitkwam, is het bewijs van hun artistieke vooruitgang. Mis deze kans niet om de unieke en grensverleggende muziek van Dirty Sound Magnet live te ervaren!

Wanneer:
6 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 17,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Dirty Sound Magnet
Poppodium Iduna

Oliemolenstraat 16
9203ZN Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten