Ga naar inhoud
MAP

O'DREAMS - Dublin

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Cultureel Centrum De Skâns Gorredijk, Gorredijk

Door middel van prachtige meerstemmige ballads, een hilarische pubquiz en iconische verhalen neemt O'DREAMS u mee naar en bruisende hoofdstad van Ierland.

O’DREAMS struint door Dublin en neemt het publiek mee in de bruisende hoofdstad van Ierland. Langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan. Verhalen over de inwoners van Dublin. Maar óók over de vele avonturen die de muzikanten er zelf beleven. O’DREAMS zingt en speelt legendarische songs die onlosmakelijk verbonden zijn met de Ierse hoofdstad. Luister ademloos naar prachtige, driestemmig gezongen ballads. Ga ten onder in een opwindende roes van Ierse humor en vrolijkheid. En doe mee aan de hilarische pubquiz waar jouw kennis over Dublin en die van je mede theaterbezoekers flink wordt getest.

O’DREAMS is een Iers/Nederlands klasse trio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek met rijke anekdotes, eerlijke scherpte en heerlijke humor werkelijk weet te raken.' 'Dublin’ is een uiterst boeiende, vermakelijke ode aan de Ierse hoofdstad. Dé voorstelling die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen niet mogen missen.

Wanneer:
t/m 20 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 19,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je O'DREAMS - Dublin
Cultureel Centrum De Skâns Gorredijk

Cultureel Centrum De Skâns Gorredijk
Loaijersstrjitte 2
8401DV Gorredijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten