Ga naar inhoud
MAP

Vrijheidsconcert Smallingerland

Schouwburg De Lawei, Drachten

Stichting Veteranen Comité Drachten organiseert in samenwerking met schouwburg De Lawei het Vrijheidsconcert Smallingerland op vrijdag 13 september 2024.

Het concert wordt verzorgd door het Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’. Ticket verkoop voor het vrijheidsconcert Smallingerland is reeds geopend. We hopen u allen in grote getale te zien. Reserveer nu je tickets en ervaar een avond vol emotie, verbondenheid en respect voor onze vrijheid en de moedige mannen en vrouwen die daarvoor hebben gevochten.

Meer informatie over het Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ kunt u hier lezen. Tickets (inclusief 1 consumpties in de pauze) zijn verkrijgbaar via de website van Schouwburg De Lawei.  Na afloop van het concert bestaat er de mogelijkheid om een drankje te nuttigen in de bar om gezellig na te kletsen.

Voor veteranen (en hun thuisfront)
Nadat je de zitplaatsen hebt gereserveerd krijg je nog een optie in beeld ("De Veteraan") als je die aan vinkt schrijf je je in voor de besloten bijeenkomst voor veteranen en hun thuisfront vooraf het concert. (komen geen extra kosten bij).

Let wel!  Er word op de avond zelf wel op de veteranenpas gecontroleerd. Dus zorg dat de veteraan zijn pas bij zich heeft.

Wanneer:
13 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 10,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vrijheidsconcert Smallingerland
Schouwburg De Lawei

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten