Ga naar inhoud
MAP

Kom opladen in Zuidoost Friesland

Wat is opladen?

Wat is opladen?

Stap uit de drukte en hectiek van het dagelijkse leven

Kom zelf opladen

Kom zelf opladen

Ontdek locaties waar je helemaal tot rust komt

Gratis e-magazine

Gratis e-magazine

Vraag hem nu aan en ontvang exclusieve tips

Heb je de behoefte om je hoofd leeg te maken en je batterij weer op te laden? Zoek een mooi plekje uit en ga op pad in Zuidoost Friesland want hier kan je lekker bijtanken. We hebben prachtige locaties, activiteiten en routes voor je verzameld waar je uit de drukte en hectiek van het dagelijkse leven kan stappen.

Kom zelf opladen in Zuidoost Friesland:

Voed je innerlijke batterij in het Andere Friesland

De natuur in het Andere Friesland geeft je alle ruimte om op te laden en jezelf terug te vinden. Stijg tot grote hoogtes op een van onze uitkijktorens en verken de regio te voet of met de fiets. Verzet je gedachten en duik in onze rijke cultuur of kom bijtanken onder het genot van een lekkere versnapering.

Opladen is ook:

Bijtanken doe je bij deze accommodaties

Zelf samen doeboek

Vanaf december kan je bij de VVV's en Toeristisch Informatiepunten in Friesland een Samen Doeboek ophalen. In het Doeboek staan opdrachten voor jong en oud. Zo leer je spelenderwijs meer over de Friese mentaliteit en omgeving.

gratis e-magazine

Hoe en waarom opladen juist zo goed kan in Friesland ontdek je in het e-magazine. Je leest interviews met ervaringsdeskundigen, tips over waar je lekker kan bezinnen of waar juist je hart sneller van gaat kloppen en waarom de gelukkigste mensen in Friesland wonen. Download het gratis e-magazine gemaakt door Visit Friesland en ervaar hoe het is om te leven als een Fries.

Je ontvangt:
✅ Artikelen over gezonder leven, geluk en welzijn
✅​ 4 Exclusieve interviews met ervaringsdeskundigen 
✅ 40 Concrete tips voor je bezoek aan Friesland
✅ Elke maand een nieuwsbrief met actueel aanbod net als 24.000 andere Friesland fans

Vraag het gratis e-magazine aan