Ga naar inhoud
MAP

Understeboppe Glamping B&B

De Hoeve

Kleinschalige Glamping Bed & Breakfast met hottub, rust en ruimte in de natuur.

Vergeet de tijd, volg de schaduwen van het tentdoek, loop met je voeten door het gras, verdwijn in de sterrenhemel bij het kampvuur of relax in de hottub. Bij Understeboppe Glamping B&B in Friesland is het stiekem altijd een beetje vakantie. Niet zo gek als je bedenkt dat de Friesen meren, Giethoorn, de Weerribben en de Drentse bossen, alle op 20 minuten rijden liggen. Je slaapt in één van onze twee hippe Bell tenten met comfortabele Auping bedden. Je deelt de badkamer met de twee andere gasten.

De ruimte
Er zijn 2 luxe ingerichte Bell Glamping tenten, de tenten staan in onze ruime tuin en hebbent een eigen terras met zitje. De ronde tenten staan op een houten vlonder en zijn met een diameter van 6, zeer ruim te noemen.

Bell Blue staat in de boomgaard voor onze woonboerderij en is hierdoor lekker intiem. Het Auping bed in Bell Blue heeft 2 matrassen en is 2.00 lang bij 1.80 breed. Net als bij een hotel zijn de bedden opgemaakt en is het heerlijk genieten onder de 2 knisperende Percale katoenen dekbed overtrekken. Voor de koude nacht zijn er extra dekens en plaids. De tent beschikt verder over een een tafel, 2 loungestoelen en een mand met kussens en dekens. Er is geen elektriciteit in de tent, we leveren 2 oplaadbare buitenlampen met draaghengsel die je mee kunt nemen naar het toiletgebouw of de tuinkamer.

Bell Boho heeft vrij uitzicht over de landerijen en staat in het verlengde van de tuinkamer. Het Auping bed in Bell Boho heeft 2 matrassen en is 2.10 lang bij 1.80 breed.  Net als bij een hotel zijn de bedden opgemaakt en is het heerlijk genieten onder de 2 knisperende Percale katoenen dekbed overtrekken. Voor de koude nacht zijn er extra dekens en plaids. De tent beschikt verder over een een kapstok, tafel, 2  loungestoelen en een mand met kussens en dekens. Er is geen elektriciteit in de tent, we leveren 2 oplaadbare buitenlampen met draaghengsel die je mee kunt nemen naar het toiletgebouw of de tuinkamer.

De tuinkamer is onderdeel van ons bijgebouw, je hebt vanuit hier een prachtig uitzicht over de landerijen. Een unieke aanwinst voor gasten van Understeboppe. Een fijne plek om in de ochtend te genieten van het ontbijt en gedurende de dag lekker rond te hangen en te genieten van een borrel of barbecue diner. De tuinkamer heeft glazen schuifdeuren. Je treft er elektriciteit, een Jura koffiemachine, waterkoker, glaswerk, bestek en een koelkast. Een drinkwatertap tref je om de hoek, er zijn geen uitgebreide keuken faciliteiten bij Understeboppe, we zijn meer een Bed & Breakfast, geen camping.

Er zijn 2 tenten aanwezig op ons terrein, de luxe 'resort' badkamer deel je met de andere 2 gasten. De badkamer tref je in het bijgebouw en beschikt over een afgesloten ruimte met douche, wasbak en wc. In de centrale ruimte tref je nog een apart toilet en 2 wasbakken met spiegels. Kom je met 3 of 4 personen dan heb je de hele glamping voor je zelf!

Bij de ruime vuurschaal is het goed kampvuurtje stoken. En we verklappen het alvast; de Grote Beer (steelpannetje) is bij Understeboppe vaak te zien!

Accommodatietype:
Bed and Breakfast
Aantal personen:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Understeboppe Glamping B&B

Understeboppe Glamping B&B
Vinkegavaartweg 29
8394 VS De Hoeve
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten