Ga naar inhoud
MAP

3-Provinciën Wandeltocht 2024

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Bakkeveen

De 3 Provinciën Wandeltocht speelt zich af in het hart van Noord-Nederland. Het gebied rond het punt waar de grenzen van de provincies Friesland, Groningen en Drenthe bij elkaar komen. Elk jaar worden de routes in een andere richting uitgezet.

Zaterdag 11 mei wordt het de 14e aflevering. Dit jaar gaan de routes in noordelijke richting: Siegerswoude, De Wilp, Marum, Jonkersvaart, Zevenhuizen. Het zijn verrassende routes, deze voeren je voor een deel door gebieden die anders niet toegankelijk zijn. Je loopt dwars door kleurrijke weilanden, over zand- en landwegen en door bossen.

Als de toestand van de terreinen het toelaat is er weinig asfalt onderweg. Kortom, bijzonder afwisselende routes door een uniek landschap. Met routes van 5 tot 40 kilometer is er voor iedereen een geschikte afstand. 

Inschrijven doe je via www.3wandel.nl. Kosten bedragen € 5,-- pp bij voorinschrijving (en € 6,-- ter plekke). De opbrengst is dit jaar bestemd voor het goede doel: De Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

Je kunt meedoen als vriendengroep, sportclub, familie of bedrijfsteam, maar natuurlijk ook individueel.

Wanneer:
t/m 11 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 6,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je 3-Provinciën Wandeltocht 2024

Recreatiecentrum Dúndelle
Mjumster Wei 16
9243 SK Bakkeveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten