Ga naar inhoud
MAP

Tweedelige workshop papier scheppen en patronen maken

Museum Opsterlân, Gorredijk

In het kader van de tentoonstelling Door de ogen van Jan Loman organiseert Museum Opsterlân een tweedelige workshop papier scheppen en patronen op donderdag 18 juli en donderdag 8 augustus van 13.30 tot 16.30 uur.

In het kader van de tentoonstelling Door de ogen van Jan Loman organiseert Museum Opsterlân een tweedelige workshop papier scheppen en patronen maken. Graficus Siska Bos houdt van het ambacht: het papier, de inkt, textuur, de geur, spontane afdrukken. Het scheppen van papier verwondert haar keer op keer. Tijdens de eerste middag, op donderdag 18 juli van 13.30 tot 16.30 uur, laat Siska het proces van papier maken zien. Deelnemers gaan aan de slag met de creatieve mogelijkheden van papierpulp. Op de tweede middag, op donderdag 8 augustus van 13.30 tot 16.30 uur, gutsen de deelnemers patronen uit linoleum en stempelen ze vervolgens een dessin op hun eigen geschepte papier.

Siska Bos studeerde af aan de kunstacademie te Kampen als grafisch ontwerper. 25 jaar voert ze als zelfstandig ondernemer grafische opdrachten uit. Prachtig werk, wat in die tijd veranderde van handwerk naar computerwerk. Echter, het ambacht, werken met handen, blijft voor Siska essentieel. Neem ook een kijkje op de website van Siska Bos, www.ruitervorm.nl.

Kosten: € 50,- (€ 25,- per middag) inclusief toegang tot de expositie en koffie/thee. Aanmelden kan via info@museumopsterlan.nl.

Wanneer:
18 juli
Prijsinformatie:
Vanaf € 50,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Tweedelige workshop papier scheppen en patronen maken
Museum Opsterlân

Hoofdstraat 59
8401BW Gorredijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten