Ga naar inhoud
MAP

Koningsdag Gorredijk 2024

Gorredijk

Op Koningsdag organiseert Plaatselijk Belang Gorredijk samen met Multifunctioneel centrum De Skans een vrijmarkt, horecaplein en muziek voor iedereen. Gratis entree.

Het parkeerterrein van De Skans in Gorredijk is op zaterdag 27 april helemaal vrij voor ieder die iets wil verkopen. Geen opgave nodig i.v.m. vrijmarkt. Pas wel op dat je op tijd komt om een plekje te bemachtigen! Inloop vanaf 08:00!

De Skans en Plaatselijk Belang Gorredijk maken het parkeerterrein extra gezellig door het veilig af te zetten en leuk aan te kleden zodat je rustig een kijkje kan nemen bij alle spullen. Daarnaast hebben we de gehele dag een podium met live-muziek voor de feestelijke sfeer!

En er mag natuurlijk ook geen hapje of drankje ontbreken. Daarom is er een terras met verschillende food- en drinkstands. En voor de kinderen zijn er springkussens waar ieder zijn energie even lekker kwijt kan! Zo maken we er met ons allen een gezellig feestje van!

Kijk voor meer informatie over de indeling van het terrein de aankomende weken goed op de sociale media van @plaatselijkbelanggorredijk en @skansgorredijk !

Wanneer:
27 april
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Koningsdag Gorredijk 2024

Parkeerterein De Skans Gorredijk
Loaijersstrjitte 2
8401 DV Gorredijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten