Ga naar inhoud
MAP

Wie is er bang voor Virginia Woolf?

Het Posthuis Theater, Heerenveen

Vlijmscherpe dialogen, verbale slachtpartijen, zwartgallige humor en aangrijpend drama

Edward Albees toneelklassieker ‘Wie is er bang voor Virginia Woolf?’ staat hoog op het lijstje van de ultieme relatiedrama’s en meest gespeelde toneelteksten wereldwijd. De reden is simpel: de verbale strijd tussen het echtpaar Martha en George is weergaloos, de onderhuidse spanning continu voelbaar en de onderliggende pijn aangrijpend. De legendarische verfilming met Elizabeth Taylor en Richard Burton was voor velen het summum.

De vlijmscherpe dialogen, gevaarlijke spelletjes en verbale slachtpartijen zijn een kolfje naar de hand van Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Ellie de Lange. Als geen ander weet dit viertal vileine humor met zwartgallig drama te combineren en elkaar in dit meesterwerk tot het uiterste te drijven.

Na een feestje op de universiteitscampus nodigen hoofddocent geschiedenis George en zijn vrouw Martha het pasgetrouwde stel Nick en Honey uit voor een laatste drankje bij hen thuis. Wat volgt is een virtuoos slagveld, dat de idealen en dromen van het jonge, hoopvolle koppel zwaar op de proef stelt. 

Wanneer:
23 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 30,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Wie is er bang voor Virginia Woolf?
Het Posthuis Theater

Fok 78
8441BR Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten