Ga naar inhoud
MAP

Cocktail Night: It Ends With Us

De Bios Drachten, Drachten

Een Cocktail Night is een avondvoorstelling waarbij je voorafgaand aan de film en in de pauze geniet van een heerlijke cocktail (zowel alcoholisch als non-alcoholisch).

Cocktail Night: It Ends With Us Een Cocktail Night is een avondvoorstelling waarbij je voorafgaand aan de film en in de pauze geniet van een heerlijke cocktail (zowel alcoholisch als non-alcoholisch). Aansluitend bekijk je de voorpremière van It Ends With Us.

Tickets: € 16,00 per stuk (inclusief 2 cocktails.(zowel alcoholisch als non-alcoholisch)
NIX<18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

aanvang - 19.30 uur
start film - 20.00 uur

LET OP
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de (voor)verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

- KOOP JE TICKETS ONLINE -
Koop je tickets online. Online gekochte tickets scan je bij de ticketzuil.
Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Vol= Vol

Filmomschrijving:
It Ends With Us, het eerste, besteller boek van Colleen Hoover dat verfilmd is, vertelt het meeslepende verhaal van Lily Bloom (Blake Lively), een vrouw die na een traumatische jeugd opnieuw wil beginnen in Boston, waar ze hoopt haar droom van een eigen bloemenzaak waar te maken. Bij toeval ontmoet ze de charmante neurochirurg Ryle Kincaid (Justin Baldoni) met wie ze meteen een klik heeft. Ze vallen als een blok voor elkaar, maar na een tijdje krijgt Lily een kant van Ryle te zien die haar aan de relatie van haar ouders doet denken. Als Lily’s eerste grote liefde Atlas Corrigan (Brandon Sklenar) ineens weer opduikt in haar leven, komt haar relatie met Ryle onder grote druk te staan. Lily beseft dat ze moet leren vertrouwen op haar eigen kracht om een onmogelijke keuze te maken die bepalend is voor haar toekomst.

Wanneer:
7 augustus
Prijsinformatie:
Vanaf € 16,- (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Cocktail Night: It Ends With Us
De Bios Drachten

Noorderdwarsvaart 25
9203CA Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten