Ga naar inhoud
MAP

Start kaartverkoop nieuw theaterseizoen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Schouwburg De Lawei, Drachten

Met trots presenteert De Lawei een programma boordevol cabaret, muziek, toneel, dans, musical en opera. Bouke, Pieter Derks, Saturday Night Fever, De Verleiders en het Scapino Ballet zijn namen die komen schitteren op het podium van De Lawei. Op zaterdag 25 mei om 12.00 uur start de kaartverkoop.

Met trots presenteert De Lawei een programma boordevol cabaret, muziek, toneel, dans, musical en opera. Bouke, Pieter Derks, Saturday Night Fever, Jandino, De Verleiders en het Scapino Ballet zijn namen die komen schitteren op het podium van De Lawei. Op zaterdag 25 mei om 12.00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Vrienden van De Lawei (nieuw!) kunnen eerder kaarten bestellen, namelijk op 21 mei.

Het complete programma staat nu online op www.lawei.nl en is het mogelijk om een wensenlijst te maken met favoriete artiesten of gezelschappen. De seizoensbrochure valt op 23 en 24 mei bij vaste bezoekers van De Lawei in de brievenbus en is vanaf 22 mei op te halen bij De Lawei. Als eerste kaarten bestellen? Word dan nu Vriend van De Lawei.

Pareltjes en grote namen
Het nieuwe theaterseizoen belooft veel: opkomende nieuwe ontdekkingen, jong talent en bekende namen als Bert Visscher, Het Zwanenmeer, Veldhuis & Kemper, Jett Rebel en Maarten van Rossem kun je dit seizoen zien in De Lawei. Afrique en Cirque komt met een muzikale show vol circuskunsten door een geweldig team acrobaten. Energiek, fris, grappig, uitdagend: voor de hele familie een waar feest. Geniet van geweldige muziek van onder andere The Fortunate Sons, Elske DeWall en JOHAN. Ook aan prachtige familievoorstellingen ontbreekt het niet, zoals Kruimeltje, Buurman & Buurman, Nijntje en De grote slijmmusical. Boek in de periode 21 mei t/m 15 juni voor minimaal €100,- aan kaarten en krijg een lunch 2 voor de prijs van 1.

Uitkijken naar…
We kijken samen met jullie uit naar verrassende en inspirerende optredens van artiesten en gezelschappen die ons laten genieten. Zoals de jaarlijkse kerstmusical De herdertjes lagen bij Drachten voor de hele familie, de Kidsfestivals in de schoolvakanties en ons Open Huis op 22 september. We hebben daarnaast prachtige arthouse films geselecteerd en bijzondere exposities samengesteld van veelal noordelijke kunstenaars.

Kaartverkoopkanalen
Zaterdag 25 mei is de kassa fysiek open en per telefoon bereikbaar van 12.00 tot 17.00 uur. Vanaf dinsdag 28 mei tot en met vrijdag 19 juli is deze op dinsdag t/m vrijdag geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Op zaterdagen van 12.00 tot 17.00 uur. De kassa is telefonisch te bereiken via (0512) 33 50 50. Van 20 juli tot en met 19 augustus is De Lawei gesloten. Online zijn kaarten vanaf 25 mei 24/7 te koop via www.lawei.nl.

Wanneer:
t/m 25 mei
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Start kaartverkoop nieuw theaterseizoen
Schouwburg De Lawei

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten