Ga naar inhoud
MAP

Linnaeus Trio Middagconcert

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Tropische Kas Beetsterzwaag, Beetsterzwaag

Buitenconcert Linnaeus Trio in de Tropische Kas in Beetsterzwaag: Entomophonia! Het Grote Verhaal van de Kleine Beestjes, een prikkelend theaterconcert over insecten. De professionele musici zijn Jennifer van der Hart - sopraan, Ellen Zijm - accordeon en Kees van der Harst - klarinetten,

Middagconcert - Entomophonia! Het Grote Verhaal van de Kleine Beestjes is een prikkelend theaterconcert over insecten die muzikaal in het zonnetje worden gezet. Zoemende bijen, brommende vliegen, prachtige klassieke muziek, chansons en veel vrolijke liedjes; het komt allemaal voorbij in deze speelse buitenvoorstelling.

Duik samen met Het Linnaeus Trio in de wondere klankwereld van de insecten, met composities van o.a. C.P.E Bach, Robert Schumann, Bela Bartók, Edvard Grieg en Sergej Prokovjev. In deze muziek klinken geliefde insecten als de vlinder en de bij, maar juist ook minder populaire insecten als luis, vlo, bromvlieg en mug.

Entomophonia! is een buitengewoon veelzijdig concert met een vleugje theater dankzij de regie van Menno de Vroon en kostuums van Susanne Hurenkamp; een voorstelling die voor volwassenen en jeugd een boeiende belevenis is.

Het Linnaeus Trio bestaat uit Jennifer van der Hart - sopraan, Ellen Zijm - accordeon en Kees van der Harst - klarinetten, 3 klassiek geschoolde musici met een avontuurlijke muzieksmaak die met veel passie en plezier hun verhalen vertellen. Het trio musiceert het liefste buiten, spelen voorstellingen over en in de natuur. Met acrobatische toeren van stem en instrumenten toveren ze een regenboog aan klanken tevoorschijn.

Wanneer:
t/m 21 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 10,- (voor leden)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Linnaeus Trio Middagconcert
Tropische Kas Beetsterzwaag

Hoofdstraat 80t.o.
9244 CP Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten