Ga naar inhoud
MAP

Teamuitjes in Friesland

Teambuilding kan goed zijn voor je bedrijf. Elkaar beter leren kennen en elkaars talenten en zwaktes ontdekken kan heel nuttig zijn. Iedere ondernemer die z'n werknemers kent weet echter ook dat de beste teams gevormd worden tijdens de informele derde helft. Als het bier op tafel komt. Teambuilding is dus effectief, maar een teamuitje misschien wel des te meer! 

Het grote verschil tussen teambuilding en een teamuitje is dat teambuilding nog wel eens kan voelen als een 'moetje'. Teamuitjes daarentegen kijkt je personeel weken van tevoren al naar uit! Na het halen van een belangrijke deadline, na het binnenslepen van een grote nieuwe klant of gewoon standaard elk voor- en najaar; je personeel verdient het om eens in de watten gelegd te worden. Voor het perfecte teamuitje ga je natuurlijk naar Friesland. Dichterbij, gevarieerd en dé plek om lekker te eten en te drinken. 

Activiteiten in Het Andere Friesland

Na een actief teamuitje in Zuidoost Friesland, heb je natuurlijk honger als een paard. Je kunt gaan voor gastronomisch, maar ook een flink belegde burger van heerlijk rundvlees is een goeie optie.

Diverse restaurants en cateraars kunnen voor jullie een heerlijke informele barbecue of compleet buffet verzorgen. Ook zijn er foodtrucks die bij jouw groepsaccommodatie kunnen komen koken. Als dat niet bunkeren wordt!

Aanbevolen restaurants: