Ga naar inhoud
MAP

Thialf Stadion

Heerenveen

Thialf, Schaatshart van de Wereld. Dit is de plek waar topsporters geschiedenis schrijven. Waar iedereen voor goud gaat. Thialf is meer dan een ijsbaan. Thialf is pure schaatsbeleving op topniveau.

Thialf, Schaatshart van de Wereld. Dit is de plek waar topsporters geschiedenis schrijven. Waar iedereen voor goud gaat. Thialf is meer dan een ijsbaan. Thialf is pure schaatsbeleving op topniveau.

Thialf is topsport, grenzen verleggen, ambitie, sfeer, teamgevoel en beleving. Dat is wat Thialf mensen wilt laten meemaken, tijdens wedstrijden en met zakelijke events. Of het nu om honderd mensen gaat of om een paar duizend. Het is er allemaal in één keer: kou, geluid, stemmen, geur, licht en snelheid. Eerst zit je achter een glazen wand ongestoord te praten en nemen alleen je ogen schaatsers waar; maar zodra je de hal instapt is je beleving compleet.

Thialf biedt naast het schaatsen en de top­sport­faciliteiten een bijzondere beleving voor bedrijven. Wel eens gedacht aan een bedrijfs­presentatie met een hapje en een drankje in één van de horeca­ruimtes van Thialf? Of een vergadering, gevolgd door een schaats­clinic door een bekende schaatser en na afloop een stampotten­buffet in één van de sfeervolle zalen van Thialf? Ook heeft Thialf een eigen Business Club waarbij de leden bij álle evenementen in Thialf aanwezig kunnen zijn en beschikken over vaste stoelen.

Een zakelijk event in het Schaatshart van de wereld: dat is een beleving op zich! Niet voor niets is Thialf in 2017 en 2020 verkozen als ‘Beste Evenementenlocatie’ en 'Beste Vergaderlocatie' in de regio Noord.

We beschikken over meerdere hospitality- en multifunctionele ruimtes die met schuifwanden eenvoudig groter of kleiner kunnen worden gemaakt. Je kunt jouw event combineren met een onvergetelijke clinic op het ijs. Het geeft de deelnemers een ware energy boost én doet wonderen voor de groepsdynamiek. Liever het ijs niet op? Ook een backstagetour met een kijkje in de machinekamers en juryruimten is mogelijk, of een andere off-ice-activiteit (in samenwerking met o.a. Sportstad Heerenveen).

Thialf kreeg in 2016 het grootste zonnedak op een sportstadion in Nederland. Op het dak van het Schaatshart van de Wereld komen ruim 5000 zonnepanelen. Hiermee is Thialf niet alleen de snelste laaglandbaan van de wereld maar ook de duurzaamste. Daarnaast zorgen onze gastvrije banquetmedewerkers voor een duurzame catering op maat. De verschillende producten nemen we zoveel mogelijk af bij lokale en regionale leveranciers.

Groepsgrootte event:
max. 10000 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Thialf Stadion

Pim Muierlaan 1
8443 DA Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten