Ga naar inhoud
MAP

Bijeenkomsten met een klein gezelschap

Ben je op zoek naar een programma voor minder dan 15 mensen? Bijvoorbeeld in verband met een training voor het management team, een bestuursvergadering of een uitje om je relaties te bedanken?

Denk eens aan Zuidoost Friesland; een regio met uiteenlopende mogelijkheden voor kleine gezelschappen. Basic of luxe, indoor of outdoor, actief of laid-back, een dagdeel of meerdaags: in alle gevallen hebben wij dé locatie voor je!   

Hieronder geven we enkele tips waar in Het Andere Friesland je een succesvolle meeting kunt beleggen met een kleine groep.

Zoek je een vergaderlocatie die je privé af kunt huren met je gezelschap voor een meeting van een dag of dagdeel. Hieronder vind je locaties die ruimte bieden voor confidentieel vergaderen, al dan niet in combinatie met private dining. Hier kun je je collega's of relaties met een gerust hart uitnodigen! 

Exclusieve vergaderlocaties voor een dag(deel):

Zoek je een intieme locatie in Zuidoost Friesland waar je met een klein gezelschap terecht kunt voor één of meerdere dagen vergaderen? Gewoon een goede, betaalbare locatie zonder al teveel poespas? Wij hebben hieronder een selectie gemaakt van adressen die je kunt benaderen voor een offerte op maat.    

Goede accommodaties voor meerdaags verblijf:

Onderstaande luxe locaties zijn te reserveren met overnachting, waarbij alle gasten een kamer met eigen sanitair tot hun beschikking hebben. De beste vergaderlocaties voor een tot in de puntjes verzorgd meerdaags groepsverblijf. 

Luxe accommodaties voor meerdaags verblijf:

Verrijk je kennis en vaardigheden in Zuidoost Friesland; op allerlei gebieden is er genoeg interessant indoor workshopaanbod.

Locals leren je van alles over hun passie op het gebied van creativiteit of techniek en delen graag hun kennis over de natuur. Ideaal als slecht weer activiteit, maar ook bij goed weer wil je dit eigenlijk gedaan hebben! 

Onze favoriete workshops:

 • Vilt workshop

  Bij Textielinstituut Hawar ontwikkelen jullie je creatieve kant en creeër je samen een kunstwerk van bijvoorbeeld schapenwol. 

  Vilt workshop Vacht vilten Hawar
 • Kruiden workshop

  Leer alles over (medicinale) kruiden bij de Rietnymf en kom thuis met je zelf samengestelde kruidenzalf of thee. 

  Kruiden workshop Kruidenworkshop
 • Try a truck

  Lijkt het jou superstoer om zelf een vrachtwagen te besturen? Bij Verkeers Educatie Centrum Drachten kun je deze droom verwezenlijken!

  Try a truck Truck driver
 • Yoga clinic

  Levenskunst yogalessen volg je bij Lichtfontein in Appelscha. Met vegetarische lunch.

  Yoga clinic

Tijdens je driedaagse de natuur in? Het kan makkelijk in Zuidoost Friesland. Overal bevinden zich kleine en grote natuurgebieden. Er zijn zelfs 3 Nationale Parken in de regio.

Doe mee aan een yoga-sup-safaritocht dwars door de Compagnonsbossen. Ontdek wat een sessie met paarden voor je team kan doen. Of ga spectaculair mountainbiken door de bossen van Beetsterzwaag of Appelscha. 

Vergaderbreaks in de natuur:

 • SUP yoga safari

  Een bijzondere combinatie van inspanning en ontspanning!   

  SUP yoga safari SUP-YOGA-SAFARI-TOCHT
 • Paardencoaching

  Paarden geven je team in korte tijd veel interessante informatie.  

  Paardencoaching paardencoach spiegelen
 • Mountainbiken

  Hier vind je mooiste onverharde tracks om met je fiets rond te crossen!

  Mountainbiken mountainbiken bos

Na een lange dag vergaderen en teambuilden is het ’s avonds heerlijk aanschuiven bij één van de restaurants in Zuidoost Friesland.

Voor Friese streekproducten zit je goed in deze regio: van sap van Friese appelbomen tot vlees van blije koeien en kippen en van een lokaal gebrouwen biertje tot asperges van de Friese zandgronden.  

Restaurants zijn er in alle soorten en maten, hieronder vind je een selectie kleinschalige restaurants waar je met een klein gezelschap uitstekend kunt dineren.

Aanbevolen restaurants: