Ga naar inhoud
MAP

Inspiratietour door Het Andere Friesland

Na twee jaar Corona snakken we naar kwalitatieve meetings met medewerkers, sparringspartners of andere zakelijke relaties. Op locatie, welteverstaan. Wij nodigen je graag uit om een bezoek te brengen aan Zuidoost Friesland; Het Andere Friesland! 

Onbeperkt ruimte voor meetings

Friesland staat bekend om haar Elfsteden, Waddeneilanden en Friese Meren. Maar wist je dat er ook dieppaarse heidevelden, mysterieuze bossen en eindeloze zandverstuivingen zijn? Je vindt het in Zuidoost Friesland; Het Andere Friesland! De perfecte regio voor zakelijke bijeenkomsten met frisse lucht en onbeperkt ruimte in een afwisselend landschap. 

In de nazomer van 2022 organiseert Stichting Toerisme Regiomarketing Zuidoost Friesland een busreis voor eventplanners door Zuidoost Friesland. Tijdens deze busreis maak je samen met andere eventplanners kennis met de beste locaties en activiteiten voor heisessies, teambuildingsactiviteiten, teamuitjes, incentives en overige zakelijke meetings. Ga je mee op reis?

Lijkt het je interessant om kennis te maken met deze prachtige regio en dito meetinglocaties?

Zoek je een locatie voor een heisessie, teamuitje, teambuildingactiviteit of incentive? Voor een klein gezelschap of voor een grote groep? Wil je het luxe of back to basic? Zuidoost Friesland is de beste bestemming voor een zakelijke bijeenkomst die verrast en bijblijft.

Waar anders gaan uitdaging en ontspanning zo goed samen, vind je de modernste faciliteiten in de oudste natuur en word je geïnspireerd door bos, hei en wei tegelijk? Frisse lucht en veel ruimte. Waar je ook naartoe gaat in Zuidoost Friesland; je zult overal verrast worden. En dat op maar anderhalf uur rijden vanaf Utrecht!

Kom zelf kijken tijdens de inspiratietour door Het Andere Friesland!

→ We stippelen een busreis uit waarbij je met andere eventplanners de regio optimaal kunt verkennen.
→ Je maakt kennis met de tofste verblijfsaccommodaties voor de zakelijke markt.
→ Je mag alvast proeven van het aanbod; zowel de activiteiten als in de restaurants.
 

Zien we je snel?

Ingrid, Margreet en Johanna - Regiokenners van Het Andere Friesland

Ja, ik kom graag in Het Andere Friesland kijken

Wat voor meetings organiseer je voornamelijk? *verplicht
Waar overnacht je het liefst? *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.


Na ontvangst van je aanmelding zullen wij contact met je opnemen. We streven ernaar meetingplanners, office managers, trainingsbureaus en PCO's met verschillende achtergronden uit te nodigen.