Ga naar inhoud
MAP

Smullingerland

Pauzeren tijdens een fiets- of wandeltocht wordt heel bijzonder bij een van de unieke theetuinen onderweg! Heb je tijdens het winkelen zin in een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers erbij, dan is er volop keus bij de lokale horeca. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor de lunch, zowel in Drachten als in de dertien dorpen. 

Voor een sfeervol diner kun je terecht bij uitstekende restaurants die een goede naam hebben opgebouwd. Proef bij deze gerenommeerde restaurants ook eens de gerechten met de erkende Friese streekproducten. Aan diversiteit geen gebrek, want ook restaurants met bijvoorbeeld Mediterrane of Oosterse keuken zijn goed vertegenwoordigd! 

Voor een avond gezellig uitgaan, borrelen met bites en beats, dan zijn vooral de horecazaken op De Kaden in Drachten ‘the place to be’. 

Mocht je liever zelf willen koken, vergeet dan niet om bij de streekwinkels in te kopen! Biologische en eerlijke producten, veelal uniek voor onze streek, zijn daar te vinden. De enthousiaste ondernemers hebben vaak fijne tips voor een heerlijke maaltijd.

Restaurants, eettentjes en meer!