Ga naar inhoud
MAP

Regen is een zegen

De gemeente Smallingerland biedt vele mogelijkheden tot vertier en plezier! Is het weer wat minder? Ga dan overdekt zwemmen in subtropisch zwemcentrum De Welle. Leef je uit in de apenkooien en ballenbakken van indoorspeeltuin Ballorig of tijdens een maaltijd in de grote speelhal van Wereldrestaurant Omnia. Wil je extra energie kwijt? Spring er dan op los op de trampolines van Jumpstyle.

De grootste kinderboerderij van Noord-Nederland ligt in Drachten: De Naturij. Een aanrader, want hier zijn naast allerlei aaibare dieren ook volop binnenactiviteiten voor op een regenachtige dag. 

Met het gezin of groep kun je gezellig bowlen bij Bowling De Kaden of Bowling Drachten, lasergamen bij LevelXL, poolbiljarten bij N-Joy of naar een spannende escaperoom bij Escaperoom Drachten: het maakt de slechtweer-dag tot de leukste dag!

Lekker achteroverleunen in een fijne stoel? In De Bios ben je urenlang zoet met popcorn en een mooie film. 

Voor een dagje gezellig shoppen in het Drachtster winkelcentrum parkeer je de auto voordelig in de overdekte parkeergarage Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod van authentieke boetiekjes en grote winkelketens in het centrum.