Ga naar inhoud
MAP

Bed and Breakfast De Dwersfeart

Gorredijk

Een omgebouwde stal, gelegen in het buitengebied van Gorredijk. Tussen de weilanden maar beschut in een mooie tuin ligt onze Bed and Breakfast. Een eigen vrijstaand huisje van alle gemakken voorzien. Met, als het weer en temperatuur het toelaat, buit...

Een omgebouwde stal, gelegen in het buitengebied van Gorredijk. Tussen de weilanden maar beschut in een mooie tuin ligt onze Bed and Breakfast. Een eigen vrijstaand huisje van alle gemakken voorzien. Met, als het weer en temperatuur het toelaat, buiten een overdekt terras voor ontbijt of 's avonds een glaasje wijn bij kaarslicht. Verder zijn er nog diverse andere terrassen in de tuin. Wat dacht u van een zonsondergang op een mooie zomeravond, zittend in een deckchair met een boek aan de rand van het weiland.

Het huisje bestaat uit één ruimte met daarin een 2-persoonsbed, een zitgedeelte met televisie en een volledig ingerichte eigen keuken met kookplaat, koelkast en magnetron. Ook staat hier een eettafel met 4 stoelen. De badkamer met douche, toilet en wastafel is een aparte ruimte.  Het huisje is voorzien van een eigen centrale verwarming en is goed geïsoleerd. Het kan dus zomer en winter gebruikt worden. En natuurlijk is er WIFI. Er mag in de Bed and Breakfast niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan.

Wij streven er naar om de auto's uit het zicht te houden en daarom beschikt u over een eigen carport op ons erf. Ook staan er 2 fietsen voor u klaar. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bed and Breakfast De Dwersfeart

Dwersfeart 20
8401 BD Gorredijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten