Ga naar inhoud
MAP

Resolve + Cane Hill + Acres + Half Me

Drachten

Progressieve metalcoreband Resolve brengt een Franse revolutie naar Iduna als onderdeel van hun Europese run. Cane Hill, Acres en Half Me zijn de special guests!

Frontman Anthony Diliberto, samen met gitarist Antonin Carré en de broers Nathan en Robin Mariat op respectievelijk drums en bas, vormen een onstopbare entiteit sinds hun start in 2017. Met hun werkethiek hebben ze zich stevig in de Franse muziekscene gevestigd. Het recent uitgebrachte album 'Human' (herfst 2023) is een reis van zelfacceptatie, zowel op persoonlijk niveau als op grotere schaal, waarin de band de veranderende betekenis van mens-zijn verkent. Het album is net zo gevarieerd als het intens is, met oog voor detail en oor voor verslavende refreinen en uitgevoerd met machinale precisie.

Cane Hill, afkomstig uit Louisiana, biedt een unieke mix van hook-heavy metallic swamp grunge. Hun laatste album 'Too Far Gone' verkent de grenzen van bewustzijn en de duisternis van zelfdestructieve keuzes.

Acres, die na het succes van 'Lonely World' in een periode van twijfel verkeerde, herontdekte hun passie en bracht 'Burning Throne' uit. Het album, doordrenkt van frustratie en verwarring, belichaamt de emotionele reis van het zien instorten van je koninkrijk en hoe je daarop reageert.

Half Me, een opkomende band uit Hamburg, Duitsland, biedt een mix van guttural breakdowns, brute riffs en genadeloze vocalen. Met singles als 'Exitwound' en 'Trauma Culture' heeft de band aandacht getrokken en anticipatie opgebouwd voor hun debuutalbum 'Soma'.

Kortom, verwacht een avond vol diversiteit aan geluiden, van de meeslepende melodieën van Resolve tot de rauwe energie van Cane Hill, Acres' emotionele reis en de intense metal van Half Me. Het belooft een lekkere avond te worden vol muzikale ontdekkingen en emotionele resonantie.

Wanneer:
11 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 17,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Resolve + Cane Hill + Acres + Half Me

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten