Ga naar inhoud
MAP

Nile • Hideous Divinity • Intrepid • Pestifer

Poppodium Iduna, Drachten

Underworld Tour 2024

Laat je meeslepen naar de mysterieuze en duistere wereld van Nile, waar de ontembare titanen van de deathmetal sinds 1993 een onuitwisbare stempel hebben gedrukt op het metallandschap. Verwacht geen compromissen, geen concessies; alleen pure, rauwe energie die rechtstreeks uit de diepste krochten van het menselijk bestaan lijkt te komen. De metalbands Hideous Divinity, Intrepid en Pestifer komen mee als support.

Nile staat garant voor een meedogenloze sonische aanval met gitaarriffs zo scherp als de klauwen van een roofdier, drumslagen die de aarde doen beven, en vocalen zo diep en gruizig alsof ze rechtstreeks uit de onderwereld komen. Hun muziek is net zo bruut als de oude Egyptische goden waar ze hun inspiratie uit putten. Met hun beheersing van de techniek, onverbiddelijke agressie, ingewikkelde composities en een lyrische verkenning van de oude Egyptische mythologie, blijft Nile het publiek fascineren met hun overdonderende optredens. Deze meesters van het genre nemen je mee naar de eeuwenoude verhalen en de rauwe emotie van het oude Egypte, terwijl ze tegelijkertijd een moderne en grensverleggende show neerzetten.

Mis niet de kans om de kracht van Nile live te ervaren en Iduna op haar grondvesten te zien schudden.De metalbands Hideous Divinity, Intrepid en Pestifer komen mee als support, dus bereid je voor op een avond vol adrenaline, waarbij de grenzen van de realiteit vervagen en je wordt meegezogen in een wereld van pure muzikale intensiteit. Nile staat garant voor een ervaring die je nog lang bij zal blijven. Ben jij er klaar voor?

Wanneer:
12 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 22,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Nile • Hideous Divinity • Intrepid • Pestifer
Poppodium Iduna

Oliemolenstraat 16
9203ZN Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten