Ga naar inhoud
MAP

De aardbeienplukkers

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Vlechttheater, Noordwolde

Ontdek de magie van het Drents/Nedersaksisch. Onze passie voor het dialect en de rijke cultuur van Nedersaksen komt tot leven op het podium. Met humor, emotie en authenticiteit brengen we verhalen tot leven en eren we ons erfgoed. Toneelgroep Zuud-oost...

Ontdek de magie van het Drents/Nedersaksisch. Onze passie voor het dialect en de rijke cultuur van Nedersaksen komt tot leven op het podium. Met humor, emotie en authenticiteit brengen we verhalen tot leven en eren we ons erfgoed. Toneelgroep Zuud-oost is een nieuwe groep van de Drentse schrijver Herman van der A, die onder andere achttien keer een toneelstuk schreef voor de Drentse vereniging ’T Aol Volk en zes keer voor Het Volk van Grada.

Het stuk gaat over twee zussen en hun zoons, die samen een aardbeienkwekerij runnen. De zussen leven zuinig en sober, maar alles verandert als er voor het eerst vrouwelijke seizoenmedewerkers komen te werken via het UWV. De familie raakt helemaal op drift, het is een heel leuk blijspel met veel humor.

Zaterdag 2 maart. Aanvang 20:00 uur

Kaarten €8,00

Reserveren kan via Tel. 0591-352300 of via toneelgroepzuudoost@gmail.com

Wanneer:
t/m 2 maart
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vlechttheater

'T Buurthuus/Vlechttheater
Mandehof 13
8391 BG Noordwolde
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten