Ga naar inhoud
MAP

House of Nouws | Hendrik IV - ongeschikt voor kinderen, 8+

Schouwburg De Lawei, Drachten

Een vette knipoog naar alle vertrutting. - Theaterkrant

Als de koning een wereld wil met alleen maar pizza Hawaï, dan is er alleen maar pizza Hawaï. Want al is de koning gek, hij is wel de baas. Vandaag gaat hij het onmogelijke mogelijk maken in De Grote King Henry ShowHendrik IV – ongeschikt voor kinderen is een remake van de succesvoorstelling uit 2017. Een vurig pleidooi voor regelloosheid. - ★★★★ de Volkskrant 

Hendrik IV – ongeschikt voor kinderen is een voorstelling die ieder moment uit de hand kan lopen. Een verhaal dat begint met een koning. Als hij een wereld wil met alleen maar pizza Hawaï, dan zal er alleen maar pizza Hawaï zijn. Want al is de koning gek, hij is wel de baas. Zo simpel is het. Vandaag zal hij het onmogelijke mogelijk maken in De Grote King Henry Show. Volgens Het Bureau is deze ongeschikt voor kinderen. Er moet worden ingegrepen. Maar de show is al begonnen en niemand weet wat er nog gaat komen.

Hendrik IV – ongeschikt voor kinderen is een remake van de succesvoorstelling van regisseur Sanne Nouws uit 2017. Met veel bravoure knoeit House of Nouws met de spelregels en legt het publiek vragen voor als: In welke waarheid wil jij geloven? 

Wanneer:
11 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 12,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je House of Nouws | Hendrik IV - ongeschikt voor kinderen, 8+
Schouwburg De Lawei

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten