Ga naar inhoud
MAP

Feuerengel a tribute to Rammstein

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Drachten

FUERENGEL KOMT IDUNA IN VUUR EN VLAM ZETTEN MET EEN ULTIEM EERBETOON AAN DE ICONISCHE BAND RAMMSTEIN, INCLUSIEF VLAMMENWERPERS EN VONKENREGENS.

Al meer dan twee decennia wijdt FEUERENGEL zich helemaal toe aan het creëren van een perfecte Rammstein-ervaring op een ongeëvenaard niveau. Met eigen pyrotechnici, minutieus gereproduceerde Rammstein-showelementen, een geluid dat het origineel benadert en een podiumontwerp dat je versteld doet staan, geeft FEUERENGEL het gevoel dat je kijkt naar het echte werk. Hun toewijding heeft zelfs de aandacht getrokken van de leden van Rammstein zelf, die FEUERENGEL persoonlijk hebben geëerd door hen uit te nodigen om op te treden op hun eigen feesten, een ongekende erkenning.

FEUERENGEL creëert een perfecte illusie. En daarmee zijn ze zo succesvol dat uitverkochte zalen eerder regel dan uitzondering zijn. De reacties van de concertgangers spreken voor zich. “Verbijsterend echt”, “verbluffend gelijkend” of “geen verschil te horen” zijn voor de muzikanten – zelfs na meer dan 20 jaar en honderden concerten – nog steeds een groots compliment.

Let op, de ticketverkoop start zaterdag 23 september om 10:00 uur.

Wanneer:
t/m 20 april
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Feuerengel a tribute to Rammstein

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten