Ga naar inhoud
MAP

Afhaalverhalen Beetsterzwaag

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Beetsterzwaag

Een smaakvolle wereldreis door eigen dorp. Het startpunt is het lokale Chinees-Indische restaurant. Daarna volgt een wandeling naar de dinerlocatie, waar we gezamenlijk aan tafel schuiven voor een proeverij van drie gerechten. Elk gerecht onthult een nieuw verhaal.

Over deze voorstelling ​Denk je aan Fryslân, dan denk je al snel aan Sûkerbôle en Fryske dúmkes. Maar Fryslân anno nu biedt toch zoveel meer? Tijdens Afhaalverhalen maak je kennis met alle geuren, smaken en verhalen die onze regio rijk is.   Romke Gabe Draaijer en Eline de Vries nemen je mee op een smaakvolle wereldreis door eigen dorp. Het startpunt is het lokale Chinees-Indische restaurant, waar het eerste verhaal en een amuse op je wachten. Daarna volgt een wandeling naar de dinerlocatie, waar we gezamenlijk aan tafel schuiven voor een proeverij van drie gerechten. Elk gerecht onthult een nieuw verhaal.   In deze ontmoetingsvoorstelling vieren we samen de rijkdom aan culturen, smaken en proosten we op nieuwe ontmoetingen. Afhaalverhalen reist langs 5 plekken in Friesland tussen april en mei 2024: Gorredijk, Opeinde, Beetsterzwaag en Workum.

Beetsterzwaag
- 17 mei 18.00u
- 18 mei 13.00u
- 18 mei 18.00u
startlocatie:​ Kota Radja, hoofdstraat 39, Beetsterzwaag
eindlocatie: De Buorskip Vlaslaan 26, 9244 CH Beetsterzwaag

Praktische informatie

- Duur voorstelling: ca. 2,5 uur
- Inbegrepen: een proeverij van 3 (vegetarische) gerechten en 1 consumptie
- Wandelafstand: max. 1 kilometer (ong. 10 minuten wandelen)
- Rolstoeltoegankelijkheid: wij doen graag ons best doen om rolstoelgebruikers een plek te geven bij de voorstelling, mail in dat geval even naar productie@firmadraaijerendevries.nl
- Belangrijk: voor de proeverij werken wij per locatie steeds samen met andere koks en nieuwe gerechten, daarom kunnen we helaas geen rekening houden met intoleranties of allergieën.
- Tickets zijn niet restitueerbaar. Kun je last-minute niet meer? Stuur je ticket dan door naar een bekende zodat diegene alsnog kan genieten van het eten! :-)
- Taal: Nederlands/Fries/Engels

Wanneer:
t/m 18 mei
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Afhaalverhalen Beetsterzwaag

Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten