Ga naar inhoud
MAP

Hans Aarsman - Het detectiveparadijs

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Cultureel Centrum De Skâns Gorredijk, Gorredijk

Net als in zijn wekelijkse rubriek in De Volkskrant neemt Hans u deze avond mee in zijn speurende blik en een heuse cold case!

Hans Aarsman (1951) was een gevierd fotograaf toen hij besloot te stoppen. Tegenwoordig kijkt hij liever naar foto's van anderen, met net zo’n speurende blik als Sherlock Holmes. Zo hangt hij als een detective met een loep boven foto’s voor zijn wekelijkse rubriek 'De Aarsman Collectie' in de Volkskrant.

Iedereen is elke dag bezig om uit een waarneming een theorie af te leiden. Maar omdat we vaak niet stilstaan bij deze handeling, worden er veel kapitale fouten bij gemaakt. Het zou dus geen kwaad kunnen om dat proces eens onder de loep te nemen. Dat is waar Aarsman u in zijn vijfde theaterprogramma ‘Het Detectiveparadijs’ in meeneemt. Door bewustwording hiervan, maakt hij het leven een stuk vrolijker. Minder zorgen, minder poeha, betere ideeën, beter beslissingen, wie wil dat nou niet? Met behulp van nieuwsfoto’s doet Aarsman die methode uit de doeken, en dan is het tijd voor een heuse cold case. Volop genieten dus deze avond!

Wanneer:
t/m 17 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 21,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hans Aarsman - Het detectiveparadijs
Cultureel Centrum De Skâns Gorredijk

Cultureel Centrum De Skâns Gorredijk
Loaijersstrjitte 2
8401DV Gorredijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten