Ga naar inhoud
MAP

BBB: Furiosa: A Mad Max Saga

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

De Bios Drachten, Drachten

De Bios Drachten organiseert: Bier, Burgers & Blockbuster! Een avond speciaal voor mannen en stoere vrouwen! Geniet van een ijskoud biertje, een heerlijk broodje hamburger en de première van Furiosa: A Mad Max Saga!

BBB: Furiosa: A Mad Max Saga

Bier, Burgers & Blockbuster is een avond speciaal voor mannen en stoere vrouwen! Bij binnenkomst ontvang je een ijskoud biertje of een non- alcoholisch drankje en een heerlijk broodje hamburger. Aansluitend bekijk je de première van Furiosa: A Mad Max Saga 16+

Tijden & Prijzen
Tickets: € 16,00 per stuk (inclusief biertje of non-alcoholisch drankje en een broodje hamburger).
Onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.


Aanvang: vanaf 19.00 uur
Start film: 20.00 uur


Let op!
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de (voor)verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Volgens de wet krijgen jongeren onder de 16 jaar geen toegang tot deze film. Bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd. Indien deze ontbreekt zal de toegang worden geweigerd.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Vol= Vol. Tickets worden geplaceerd in de zaal.


Filmomschrijving:
Na lange tijd keert Miller terug naar de iconische dystopische wereld die hij ruim dertig jaar geleden gecreëerd heeft met een splinternieuw, origineel, op zichzelf staand avontuur vol actie over het verleden van het populaire personage uit de met meerdere Oscars bekroonde wereldwijde kaskraker “Mad Max: Fury Road”. Deze nieuwe film van Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures wordt geproduceerd door Miller en zijn partner, de voor een Oscar genomineerde producent Doug Mitchell (“Mad Max: Fury Road”, “Babe”), onder de vlag van hun Australische productiebedrijf Kennedy Miller Mitchell. Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis.

Wanneer:
t/m 22 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 16,- (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je BBB: Furiosa: A Mad Max Saga
De Bios Drachten

Noorderdwarsvaart 25
9203CA Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten