Ga naar inhoud
MAP

René Mioch

De Bios Drachten, Drachten

Mr. Film komt naar De Bios Drachten! Hij brengt een avond vol entertainment, heerlijke anekdotes, filmpjes en een kijkje in het leven van de sterren.

René Mioch in De Bios Drachten

René Mioch, ook bekend als Mr. Film, komt in mei naar De Bios Drachten. Hij brengt een avond vol entertainment, heerlijke anekdotes, filmpjes en een kijkje in het leven van de sterren, waar Mioch met zijn kenmerkende gevoel voor humor alles over weet te vertellen.

Dit programma zit boordevol unieke filmfragmenten van ontmoetingen met de grootste sterren uit de filmwereld, maar het draait natuurlijk vooral om de verhalen. Van Juliette Binoche en Robert de Niro tot Timothee Chalamet, Quentin Tarantino en Dustin Hoffman: Mioch brengt hun wereld tot leven met zijn meeslepende vertelstijl. Als je toe bent aan een avond vol onvervalste Hollywoodmagie, van lachen tot tranen aan toe, dan is dit dé avond voor jou!

Tijdens deze avond is er ook ruimte voor jouw eigen idolen. René heeft over veel celebrities wel een boeiend verhaal te vertellen. Alle intrigerende anekdotes over wat er achter de schermen van jouw favoriete filmfestival gebeurt, hoor je exclusief tijdens dit speciaal samengestelde programma.

Prijzen & Tijden

Tickets kosten € 20,- per persoon inclusief welkomstdrankje en hapje.

Ontvangst 20.00 uur
Start programma 20.30

Let op!

Niet in combinatie met andere (kortings) acties. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat het programma begint te zijn opgehaald.

Online aankopen Tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Tijdens dit evenement worden er foto’s en video- opnames gemaakt. Wanneer je jezelf aanmeldt, ga je er tevens mee akkoord dat het beeldmateriaal voor promotionele doeleinden gebruikt kan worden door De Bios Drachten.

Wanneer:
31 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 20,- (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten