Ga naar inhoud
MAP

Bios Plus Avond: Laatste Ronde

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

De Bios Drachten, Drachten

De Bios Drachten organiseert: Bios Plus Avond "Laatste Ronde"! Een voorstelling speciaal voor senioren om rustig te genieten van het filmaanbod van De Bios Drachten met een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers.

Bios Plus Avond: Laatste Ronde

De Bios Plus is een voorstelling speciaal voor senioren en de ideale gelegenheid om op een rustig moment te genieten van ons filmaanbod. Bios Plus bezoekers ontvangen in de pauze een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. Tegen inlevering van het filmticket kan er voor slechts € 1,00 een tweede kopje koffie of thee worden gehaald.

Prijzen en tijden

Tickets bedragen € 11,00 per stuk (inclusief kopje koffie of thee met iets lekkers in de pauze).

De aanvang is vanaf 19.15 uur, de voorstelling begint aansluitend om 19.30 uur.

Om je filmbezoek compleet te maken kun je gebruik maken van ons diner arrangement. Voor € 14,00 per persoon ontvang je een heerlijk diner inclusief een drankje naar keuze.
Als je van dinerarrangement gebruik wilt maken, raden we aan om een uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn, zodat je rustig kunt genieten. Dit arrangement kun je boeken tijdens het online reserveren van je tickets of door te bellen naar 0512-543806

Let op
Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een kwartier voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. 

Filmomschrijving

Als jeugdvrienden André, Bart en David, allen diep in de 50, gaan klussen in een oude opgekochte hoeve van vriend Joost in België, blijken ze niet langer onsterfelijk. Ze wisselen nog steeds moeiteloos loodzware ernst af met slap ouwehoeren, maar daarmee ontkomen ze niet aan het feit dat ze ouder worden. Loyaliteit, noodlot en humor zijn hun reddingsboei om de volgende fase in hun leven onder ogen te zien.

Wanneer:
t/m 17 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 11,- (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bios Plus Avond: Laatste Ronde
De Bios Drachten

Noorderdwarsvaart 25
9203CA Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten