Ga naar inhoud
MAP

André Rieu's 2024 Maastricht Concert: Power of Love

De Bios Drachten, Drachten

André Rieu is er klaar voor om u te verrassen met zijn nieuwe bioscoopconcert ‘Power of Love’. Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert de koning van de wals een spectaculair concert op het grote doek dat u absoluut gezien moet hebben.

André Rieu is er klaar voor om u te verrassen met zijn nieuwe bioscoopconcert ‘Power of Love’. Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert de koning van de wals een spectaculair concert op het grote doek dat u absoluut gezien moet hebben. Hij wordt hierbij begeleid door zijn wereldberoemde Johann Strauss Orkest en honderden muzikanten. Het belooft dan ook HET muziekevenement van deze zomer te worden van één van 's werelds meest succesvolle artiesten.

Tijdens dit fantastische concert presenteert André zijn unieke repertoire van klassiek, musical, pop en rock! Je moet het gezien hebben om het te geloven. Tegen de achtergrond van het historische Vrijthof zal André u betoveren met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten - muziek heeft de kracht om mensen samen te brengen en dit is dan ook een concert voor het hele gezin. Laten we samen van André's muziek genieten en de liefde verspreiden. U mag het exclusieve bioscoopconcert André Rieu ‘Power of Love’ deze zomer dus zeker niet missen.

Tickets bedragen € 18,50 per stuk (inclusief een welkomstdrankje met iets lekkers).

Wanneer:
31 augustus en 1 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 18,50 (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je André Rieu's 2024 Maastricht Concert: Power of Love
De Bios Drachten

Noorderdwarsvaart 25
9203CA Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten