Ga naar inhoud
MAP

Fotografie workshop (basis)

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Buitencentrum Drents-Friese Wold, Appelscha

Op zondag 7 april kun je bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer in Appelscha deelnemen aan een workshop (natuur-)fotografie. Deze workshop is zeer geschikt voor beginners en je hoeft dan ook niet te beschikken over een uitgebreide camera.

Natuurbeleving door de lens Op zondag 7 april kun je bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer in Appelscha deelnemen aan een workshop (natuur-)fotografie. Deze workshop is zeer geschikt voor beginners en je hoeft dan ook niet te beschikken over een uitgebreide camera. De meeste smartphones beschikken tegenwoordig namelijk over uitstekende camera’s, waar je de natuur mee kunt vastleggen.
De ervaren fotografen die deze workshop begeleiden zullen de deelnemers uitdagen om vooral heel goed te leren kijken. Verander bijvoorbeeld eens van perspectief en je ontdekt een heel andere wereld. Presentatie en veel oefenen
Er wordt gestart met een presentatie waar uitleg wordt gegeven over cameratechniek en over enkele basisregels zoals “de regel van derden”. Na de koffie/thee is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Het Drents-Friese Wold is namelijk een grote speeltuin voor fotografen. Je kunt er de ruimte op zoeken, maar ook de natuur van heel dichtbij bekijken. Het hebben van plezier in fotograferen staat voorop!
Na afloop van de workshop ontvangen de deelnemers de presentatie per mail, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen en verder oefenen. Informatie:
Datum: Zondag7 april
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Start: Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha.
kosten: € 19,50 (incl. koffie/thee)
I.s.m. Your Epic Fotografie Foto: Femke Banga

Wanneer:
t/m 7 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 19,50 (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Fotografie workshop (basis)
Buitencentrum Drents-Friese Wold

Buitencentrum Drents-Friese Wold
Terwisscha 6 a
8426 SJ Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten