Ga naar inhoud
MAP

De OntMoeting

Makkinga

De OntMoeting is een 4 persoons appartement in een rietgedekte boerderij met een natuurlijke tuin van een hectare. De twee slaapkamers hebben ieder een eigen badkamer en extra lange bedden. Ruime zitkamer met open keuken.

De OntMoeting is een sfeervolle, rietgedekte boerderij met een natuurlijke tuin van een hectare. De OntMoeting is niets moeten, alleen volop genieten van de stilte, de vogels, de natuur. Trek een boek of tijdschrift uit de kast, schenk jezelf iets lekkers in en kom tot rust op het ruime, zonnige terras met uitzicht op de grote poel. Of maak een wandeling door de tuin.

's Nachts ontspan je in een luxe extra lange boxspring. De slaapkamers hebben ieder een eigen badkamer. Heerlijk zacht beddengoed van biologisch, fair trade katoen en bamboe handdoeken zijn te huur.  Dit deel van Friesland is een kleinschalig, gevarieerd landschap. Bos- en heidegebieden wisselen af met boerderijen en pittoreske dorpjes. Kortom: dé plek voor wie op zoek is naar rust, natuur, cultuur en lekker eten. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De OntMoeting

Veneburen 26
8423VH Makkinga
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten