Ga naar inhoud
MAP

Aanlegplaatsen Ljouwerterdyk Akkrum

Akkrum

Aan de Ljouwerterdyk, aan de rand van watersportdorp Akkrum, zijn verschillende ligplaatsen om met de boot aan te meren. Vanaf deze plek ben je zo in het centrum van Akkrum en bij alle watersportvoorzieningen.

Aan de Ljouwerterdyk, aan de rand van watersportdorp Akkrum, zijn verschillende ligplaatsen om met de boot aan te meren. Vanaf deze plek ben je zo in het centrum van Akkrum en bij alle watersportvoorzieningen. Sanitair is op loopafstand.

Akkrum is een echt watersportdorp. Het dorp is gelegen tussen twee meren, het Sneekermeer bij Sneek en het Pikmeer bij Grou. Akkrum is samen met het naastgelegen Nes een tweelingdorp, er wordt dan ook vaak gesproken van Akkrum-Nes. In Akkrum zijn er diverse restaurants en cafés waar je heerlijk kunt eten. Akkrum leent zich er voor om vanaf het water ontdekt te worden. 

In Akkrum ben je liggeld verschuldigd na 16.00 uur. De huidige tarieven zijn te vinden op: Ligplaatsen - Gemeente Heerenveen. Tussen 16.00 en 17.00 uur is de havenmeester aanwezig om al je vragen te beantwoorden, je te informeren over de bezienswaardigheden en evenementen in de omgeving en om het liggeld te innen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Aanlegplaatsen Ljouwerterdyk Akkrum

Ljouwerterdyk
Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten