Ga naar inhoud
MAP

Passantenkade It Stalt Akkrum

Akkrum

Al varende over De Boarn kom je langs de passantenkade aan It Stalt in Akkrum. Een eenvoudige en overzichtelijke aanlegplaats zonder voorzieningen.

Aan It Stalt in Akkrum is het mogelijk om met je boot aan te leggen bij een aanmeerpaal. Het liggeld bedraagt hier ongeveer de helft van wat je in het centrum van Akkrum betaalt voor een overnachting. Er zijn hier verder geen voorzieningen, maar het is wel mogelijk om hier je recreatieafval achter te laten.

Je ligt hier met de boot net buiten het centrum van Akkrum, precies tussen de snelweg en het spoor in.

Akkrum is een echt watersportdorp. Het dorp is gelegen tussen twee meren, het Sneekermeer bij Sneek en het Pikmeer bij Grou. Akkrum is samen met het naastgelegen Nes een tweelingdorp, er wordt dan ook vaak gesproken van Akkrum-Nes. In Akkrum zijn er diverse restaurants en cafés waar je heerlijk kunt eten. Akkrum leent zich er voor om vanaf het water ontdekt te worden.

In Akkrum ben je liggeld verschuldigd na 16.00 uur. De huidige tarieven zijn te vinden op: Ligplaatsen - Gemeente Heerenveen. Tussen 16.00 en 17.00 uur is de havenmeester aanwezig om al je vragen te beantwoorden, je te informeren over de bezienswaardigheden en evenementen in de omgeving en om het liggeld te innen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Passantenkade It Stalt Akkrum

It Stalt
Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten