Ga naar inhoud
MAP

Jachthaven Heechein Akkrum

Akkrum

In watersportdorp Akkrum kun je met je boot terecht bij verschillende jachthavens, waaronder de gemeentelijke jachthaven Heechein in het centrum van het dorp. Hier zijn voorzieningen te vinden als douches en stroom.

In watersportdorp Akkrum zijn er verschillende jachthavens, waaronder de gemeentelijke jachthaven Heechein. Dit is een goed onderhouden jachthaven met de nodige voorzieningen, zoals stroom en douches en een watervulpunt. 

Akkrum is een echt watersportdorp. Het dorp is gelegen tussen twee meren, het Sneekermeer bij Sneek en het Pikmeer bij Grou. Akkrum is samen met het naastgelegen Nes een tweelingdorp, er wordt dan ook vaak gesproken van Akkrum-Nes. In Akkrum zijn er diverse restaurants en cafés waar je heerlijk kunt eten. Akkrum leent zich er voor om vanaf het water ontdekt te worden. 

In Akkrum ben je liggeld verschuldigd na 16.00 uur. De huidige tarieven zijn te vinden op: Ligplaatsen - Gemeente Heerenveen. Tussen 16.00 en 17.00 uur is de havenmeester aanwezig om al je vragen te beantwoorden, je te informeren over de bezienswaardigheden en evenementen in de omgeving en om het liggeld te innen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachthaven Heechein Akkrum

Heechein
Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten