Ga naar inhoud
MAP

Nieuw Allardsoog

Bakkeveen

Nieuw Allardsoog biedt veel mogelijkheden voor uw bijeenkomst op een prachtige natuurlijke locatie. Met vergaderzalen, restaurant, groeps lodges en hotelkamers zijn veel uiteenlopende arrangementen mogelijk. Nieuw Allardsoog verwelkomt u graag!

Nieuw Allardsoog is een prachtig 14 ha groot landgoed dat volop ruimte biedt om in alle rust te confereren en te recreëren. Alles wat wij doen doen wij met respect voor de gast, de omgeving en de natuur. Elke zakelijke meeting, recreatief verblijf, een evenementen of een mooi feest willen we graag goed voor u organiseren en faciliteren in een persoonlijke en ontspannen sfeer.
 Deze unieke plek en natuurlijke omgeving geven u en ons alle ruimte om dat te realiseren. 

Nieuw Allardsoog beschikt over 12 conferentiezalen, een restaurant voor ontbijt, lunch en diner, 3 groeps lodges en 36 hotelkamers. Heel uniek aan de zakelijke overnachtingsmogelijkheden zijn onze lodges, die allen over eigen grote en gezellige living met ingerichte keuken, ruime zithoek met gashaard, bar en overdekt buitenterras beschikken. 's Avonds staan de drankjes en hapjes er klaar. Uitstekend om de dag samen nog eens door te nemen en lekker na te zitten. Word wakker met een mooie wandeling over de heide of een yoga sessie, om vervolgens uw bijeenomst weer fris te beginnen! 

Type eetgelegenheid:
Restaurant
Gelegenheid:
Ontbijt/Lunch/Diner
Bezorgopties:
Bezorging
Accommodatietype:
Hotel - en Conferentiecentrum
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Nieuw Allardsoog

Jarig van der Wielenwei 6
9243 SH Bakkeveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten