Ga naar inhoud
MAP

Bij Maus Catering en Foodtruck

Opeinde

Op zoek naar biologische goede catering voor uw privéfeestje of bedrijfsfeest? Gewoon vanuit huis of bedrijf uw catering bestellen en laten bezorgen? Dan is Bij Maus uw adres! Onze vers bereide buffetten, hapjes, broodjes en catering zorgen gegarandeerd

Op zoek naar biologische goede catering voor uw privéfeestje of bedrijfsfeest?

Gewoon vanuit huis of bedrijf uw catering bestellen en laten bezorgen? Dan is Bij Maus uw adres! Onze vers bereide buffetten, hapjes, broodjes en catering zorgen gegarandeerd voor een feestje om nooit te vergeten! Met onze foodtruck kunt u ons overal tegenkomen met een (h)eerlijk hapje of drankje maar het kan nog leuker! Heeft u een verjaardag, feestje, opening van uw (nieuwe) bedrijf, afsluiting van een project, een bruiloft, verjaardag van de directeur of.... een andere hele goede reden om een foodtruck op uw terrein te hebben? Wij verhuren onze foodtruck!

Maak zelf uw keuze voor lekker makkelijk waarbij wij alles inkopen, klaar maken en zelf vanuit de foodtruck de door uw gekozen hapjes en drankjes uitdelen of huur alleen onze foodtruck en doe alles lekker zelf, zoals u het wil. Kiest u voor warme en koude luxe hapjes, Nacho's met verse dipjes, tosti`s, kaasfondue in een broodje, warme chocomel met amandelstaaf of juist voor een frisse salade en vers fruit? Bij ons is (bijna) niets te gek. We denken graag met u mee maar eigen ideeën zijn zeker ook welkom.

Hier vind je Bij Maus Catering en Foodtruck

Bij Maus Catering en Foodtruck
De Peinder Mieden 3
9218RZ Opeinde
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten