Ga naar inhoud
MAP

Aanmelden voor Persreis Het Andere Friesland #prhaf20

 

Ondanks de situatie omtrent het Coronavirus willen wij jou toch graag uitnodigen om -zodra het weer kan- een bezoek te brengen aan Zuidoost Friesland. We willen graag weten of er animo is voor een persreis voor/tijdens de zomer en zo ja met welke interesses. Lees je verder?

Het Andere Friesland

Onze prachtige provincie staat bekend om de Elfsteden, De Waddeneilanden en de Friese Meren. Maar wist je dat er ook dieppaarse heidevelden, mysterieuze bossen en eindeloze zandverstuivingen zijn? Je vindt het in Zuidoost Friesland, Het Andere Friesland!

Om dit unieke deel van Friesland voor het voetlicht te brengen organiseren we een persreis. We doen dit op een speciale manier binnen het provinciale thema 'Leve het water'. Hoe? Je krijgt je eigen boot mee! Al dan niet met schipper vaar je over de prachtige cultuurhistorische vaarroute De Turfroute. Onderweg stop je op diverse plaatsen om de hele regio beter te leren kennen. We laten je graag kennismaken met aansprekende musea, culinaire hoogstandjes, unieke accommodaties, bijzondere routes en spannende activiteiten. We vertellen je graag verhalen over 'het nieuwe eten', 'andere energie', 'socialisme in Friesland', 'de Friese adel' of 'uiteenlopende natuur'.

Ben je al enthousiast? Reserveer snel jouw voorkeursdata!

Combineer het nuttige met het aangename
Wij vinden Zuidoost Friesland zo divers dat een groepspersreis niet passend is. Daarom stellen we persprogramma's op maat samen. Jij geeft je wensen en behoeften aan en wij zorgen dat je de allerleukste verhalen te horen krijgt. De mooiste routes doet, interessante events bezoekt en slaapt in de meest unieke accommodaties. Je mag trouwens ook op de boot slapen. Want die heb je helemaal voor jezelf! En onbeslapen bedden zijn ook zonde of niet? Daarom mag je gerust je partner, collega, een vriend(in) of je gezin meenemen. We bezorgen jullie graag een unieke tijd in Het Andere Friesland.  

Wanneer vindt het plaats?Dit is uiteraard onder voorbehoud i.v.m. de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus.
Je kunt je opgeven voor één of meerdere dagen in de volgende periode:
- vanaf begin juni 2020 
- tot medio juli 2020 

Wat verwachten we van jou?
Eén of meerdere artikelen/publicaties op/in passende media met linkjes/verwijzigen naar de accomodatie(s), horeca en activiteiten en deze website. En we zouden het fijn vinden als je tijdens je verblijf enkele berichten op social media wilt plaatsen met de hashtag #prhaf20 (PersReis Het Andere Friesland 2020).

Ja, ik ga graag mee op reis door Het Andere Friesland

Welke thema's hebben jouw interesse? *verplicht
Met hoeveel personen kom je? *verplicht
Hoe lang wil je blijven? *verplicht
Waar overnacht je het liefste? *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.


Uit de aanmeldingen maken we een selectie. We streven naar een juiste mix van media zodat Zuidoost Friesland met al haar facetten zichtbaar wordt.