Ga naar inhoud
MAP

tutorials

Tof dat je meedoet aan de reviewcampagne! Samen gaan we hard aan de slag om van deze campagne een daverend succes te maken. 

Google, Facebook, Tripadvisor, The Fork, Zoover; wil je dat je gasten op deze sites hun reviews over jouw bedrijf achterlaten, dan is het belangrijk om jouw vermelding op deze sites goed in te richten. Op deze pagina vind je per verschillend reviewplatform een tutorial, waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw bedrijf goed te vertegenwoordiger op deze platformen.

Heb je vragen, opmerkingen of kom je ergens niet uit? Laat het ons dan direct weten via info@zuidoostfriesland.nl 

Hieronder heb je de keuze uit vijf verschillende reviewplatformen. Voor zowel Facebook als Google heb je een 'gewone' inlog nodig, alvorens je een bedrijfsprofiel kunt aanmaken. Heb je al een gewone inlog dan kun je direct naar de tutorial over de business-pagina's.

Klik op onderstaande tegels voor de tutorial van jouw keuze. Je wordt dan doorgeleid naar uitlegfilmpjes op Youtube.

Workshops

Op 17 & 18 mei organiseerden we workshops voor zowel horeca- en activiteitenondernemers als ondernemers van accommodaties zoals hotels, campings en B&B's. Jan Scheele van Caesus zorgde ervoor dat alle deelnemers voorafgaand aan de workshop gescreend werden op de verschillende reviewsites. Zo konden de deelnemers precies zien waar ze al staan, en welke acties er te ondernemen zijn om direct meer en betere reviews te ontvangen.

Kon je er niet bij zijn op 17 en/of 18 mei maar ben je wel nieuwsgierig naar wat er besproken is? Je kunt de workshops hieronder terugkijken.

Kijk hier de workshops terug